Lloms de Bacallà "Extra"

Lloms de Bacallà "Extra"

ES8477
8477
Disponible
27,40 €

675 g (Preu per Kg 40.59 €)

Nutri score B
certificazionearticolo1.jpg

Receptes combinades

Lloms de bacallà (Gadus morhua) procedent de la pesca extractiva a Islàndia, tallats a bord i a mà, perquè puguis gaudir d'una textura impecable i un sabor autèntic, al punt de sal. Pràcticament sense espines. 

Descripció Tècnica:

Lloms de bacallà amb pell al punt de sal, pràcticament sense espines.* Producte ultracongelat. *Malgrat la nostra màxima cura en la manipulació d'aquest producte, és possible la presència excepcional d'espines.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

bacallà, aigua, sal.

 

Pot contenir: crustacismol·luscs.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic204 kJ
Valor Energètic Kcal48 kcal
Greixos<0.5 g
dels quals saturats<0.1 g
Hidrats de carboni<0.5 g
dels quals sucres<0.5 g
Proteïnes12 g
Sal1.8 g
Fregidora
Paella
Forn

Descongelació: A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): aprox. 3-3,5 h. Al frigorífic (aprox. 5 ºC): aprox. 8-9 h. Atenció: Esbandiu el peix només per la part de la pell una vegada descongelat i eixugat amb paper de cuina.

A la fregidora 190 g (1 porció): Preescalfeu a 180ºC. Fregiu el producte sense descongelar durant aprox. 4 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.

A la paella: 190 g (1 porció): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte sense descongelar a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min.

Al forn: 190 g (1 porció): Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte descongelat en una plata sobre la safata a la part central del forn durant aprox. 10-11 min (forn convencional aprox. 10-11 min).

Nom científicGadus morhua
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia)
Categoria d'art de pesca: Llinyes i hams, Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa