Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Vols preparar una pasta terroríficament deliciosa? Et portem la Bat-Pasta!
1 carbassa
3 cullerades de AOVE
1 culleradeta de pebre vermell
200 ml de suc de taronja
1 pessic de sal i pebre
2 cullerades ceba picada (art. 8767)
1 culleradeta d'all picat (art. 8771)
400 g de tomàquets trossejats (art. 8666)
75 gr d'herbes mediterrànies (art. 11016)
2 cullerades de salsa de tomàquet
2 culleradetes de farigola
500g espaguetis negres
Pela la carbassa i talla-la en rodanxes. Retira les llavors. Retalla ratpenats de les rodanxes, pots fer-ho amb un motlle de galetes. Talla les rodanxes restants en daus d'1 cm.
Barreja 2/3 de l'oli d'oliva, pebre vermell, 2 cullerades de suc de taronja, sal i pebre. Pinzella els ratpenats amb la salsa obtinguda i afegeix la resta als daus de carbassa.
Preescalfa el forn a 200C. Posa els daus de carbassa i els ratpenats en una safata per a enfornar amb paper d'enfornar. Forneja durant uns 15 minuts fins que estiguin daurats.
Mentrestant, escalfa l'oli d'oliva restant en una cassola gran i salta la ceba i l'all juntament amb la salsa de tomàquet. Desglaça amb el suc de taronja restant i afegeix els tomàquets tallats en daus. Remou i cuina a foc lent tapat durant uns 20 minuts. Després afegeix la farigola.
Cuina els espaguetis segons les instruccions del paquet.
Afegeix els daus de carbassa a la salsa de tomàquet i cuina a foc lent durant altres 5 minuts. Condimenta amb sal i pebre.
Serveix els espaguetis amb salsa de tomàquet i ratpenats de carbassa.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.