Batuts Aterridors

Batuts Aterridors

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Xucla't els dits amb aquesta recepta terrorífica!
  • 2 Boles de Gelat de Vainilla & Macadàmia
  • 2 Boles de Cremosini Iogurt & Fruites del Bosc (art. 9076) 
  • 2 Boles de Gelat de Nous (art. 11073)
  • 10 Gominoles aterridores
  • 400 ml de llet
  • Nata muntada
  • 2 Cullerades d'encenalls de sucre
  • Xocolata blanca
  • Colorant vermell

Els dos batuts es preparen de la mateixa manera. L'única cosa diferent és l'elecció del gelat.
El primer que hem de fer és decorar els gots on servirem els batuts. Per a donar-li un aspecte realment aterridor, podem fondre la xocolata blancac i l'estenem per la vora del got perquè vagi escorrent-se per fora. Acolorim part de la xocolata amb el colorant vermell i refredem els gots perquè la xocolata pugui endurir-se.
Punxem les gominoles aterridores a les broquetes.
Posem la meitat de la llet, la meitat del gelat de Vainilla & Macadàmia i la meitat del Cremosini Iogurt & Fruites del Bosc i el batem tot junt a la liquadora. Aboquem el resultat en els gots ja preparats i hi afegim una bola de gelat al nostre gust.
Coronem els batuts amb la nata muntada i hi afegim els encenalls de xocolata.