No tens productes al teu carretó
• 600 g de Bistec boví de Sud-amèrica
• 400 g de Pastanagues baby (art. 0738)
• 200 g de cols de Brussel·les (art. 0732)
• 20 g de mantega
• 2 cullerades de ceba picada (art. 8767)
• 1 culleradeta de curri en pols
• 2 culleradetes de mel
• 1 cullerada de mostassa
• 200 ml de nata per a cuinar
• 100 g de iogurt grec
• 2 cullerades de julivert (art. 11012)
• Sal i pebre
• Oli d´oliva verge extra 100% piqual
Bull un litre d'aigua amb sal i afegeix les pastanagues.
Repetim el mateix procés amb les cols de Brussel·les, deixant-les bullir durant 5 minuts. Posem les verdures en una olla amb aigua freda per a temperar-les.
Fonem un xic de mantega a foc mitjà en una paella i agreguem la ceba i el curri. Una vegada la ceba estigui daurada, li afegim la mel i la mostassa i removem durant 30 segons.
Agreguem la nata, l'aigua de les verdures i la crema agra. No parem de remoure. Ho portem a ebullició i deixem reduir la salsa fins que tinguem una mescla cremosa.
En una paella, amb una miqueta d’oli d’oliva verge, marquem l'entrecot de vedella segons el punt que desitgem i el salpebrem.
Afegim les verdures a la salsa que hem preparat i hi incorporem dues cullerades de julivert i ja podrem gaudir d'aquest deliciós plat!