Bol de profiteroles

Bol de profiteroles

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Unes postres súper fàcils i perfectes per a aquest Nadal!

•              28 Miniprofiteroles de nata (art. 0904)

•              150 g sucre

•              150 g ametlles senceres

•              50 ml aigua

•              25 gerds (art. 0819)

•              25 mores

•              2 cullerades de sucre de llustre

•              2 cullerades d'encenalls de xocolata

•              4 boles grans de gelat de Vainilla Bourbon (art. 11070)

•              Menta fresca o un polsim de melissa

  • Descongela les miniprofiteroles la nit d’abans.
  • Caramel·litza el sucre juntament amb les ametlles i l'aigua en una paella antiadherent a foc mitjà, sense parar de remoure.
  • Per a remoure les ametlles, utilitza una cullera de fusta i mantingues-la sempre humida. Mulla la cullera contínuament en un got d'aigua.
  • Col·loca les fruites del bosc congelades en bosses de plàstic resistents i tritura amb cura amb l'ajuda d'un corró. Afegeix una mica de sucre de llustre, els encenalls de xocolata i torna a congelar.
  • Serveix les boles de gelat de vainilla en bols decoratius.
  • Col·loca les miniprofiteroles d'una en una, simulant una piràmide, damunt de les boles de gelat i prem suaument.
  • Finalment, incorpora les fruites del bosc amb xocolata i les ametlles com a decoració. Un xic de menta fresca o melissa li donarà un toc estètic a aquestes postres meravelloses.