Boles de torró amb fruits a la canyella

Boles de torró amb fruits a la canyella

Dificultat
Temps de preparació: 50 min
¡Da el último toque a cualquier celebración!
  • 4 bolas de Torró de Xixona (art. 8047)
  • 200 g de massa de massapà
  • 1 canonet de vainilla
  • 200 ml de suc de cirera
  • 2 cullerades soperes de midó alimentós
  • 400 g de Fruits del Bosc (art. 0800)
  • 2–3 cullerades soperes d’aigua
  • 2 ous
  • 1 polsim de sal
  • 40 g de sucre
  • 100 ml de vi blanc
  • 140 g de farina
  • 1–2 branques de menta per a decorar
  • Sucre glacé, sucre

Prepareu el gelat de torró en boles grans sobre una base amb paper de forn i refredar al congelador 1durant almenys una hora. 

Mentrestant, pastar suaument la massa de massapà, Esteneu amb un corró i una mica de sucre glas, i talleu la massa en 4 quadrats grans. Emmotlleu els quadrats de massapà sobre les boles de gelat i ràpidament torneu-les a ficar al congelador. 

L’endemà, per a preparar les fruites a la canyella: talleu el canonet de vainilla i traieu-ne els granets. Fiqueu les llavors de la vainilla i la beina en una olla juntament amb el suc de cirera i deixeu-ho coure. Barregeu el midó amb l’aigua i aboqueu-ho sobre el suc de fruites a l’olla sense deixar de remenar. 

Quan s’espesseixi, afegiu-hi la mescla de fruites vermelles i deixeu-ho coure 1-2 minuts. Retireu les fruites a la canyella del foc, empolvoreu-les amb sucre al gust i deixeu-les refredar. 

Mentrestant, bateu els ous amb la sal i el sucre amb una batedora durant 2-3 minuts fins que aconseguiu una textura cremosa. Afegiu-hi el vi blanc i la farina de manera envoltant. Deixeu reposar la massa 20 minuts. 

Preescalfeu la fregidora a 180 °C. Emboliqueu les boles de gelat amb la massa i fregiu-les fins que agafin un to daurat. Deixeu escórrer el gelat fregit sobre paper absorbent, empolvoreu-lo amb sucre glacé i decoreu-lo amb les fruites a la canyella i les branques de menta.