Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
"Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta de brioix de tàrtar, un toc festiu i elegant que farà brillar la teva taula nadalenca." Espero que t'inspiri!
400 gr pa brioix
480 gr salmó fresc (art. 15493)
2 cullerades d'oli de sèsam
4 cullerades de salsa de soja
suc de 1/2 llima
1 culleradeta de salsa picant sriracha
100 gr de maionesa de gambó (8 caps de gambó art. 8555)
1 alvocat
Una mica de mantega
Sal & pebre & oli OVE
Coriandre i sèsam per decorar
Talla el salmó a daus, macera en un bol juntament amb l'oli de sèsam, la salsa de soja, un rajolí de suc de llima i un toc picant de salsa sriracha.
Per a la maionesa de gambó, cuina els caps amb una mica d'oli OVE, i afegeix el suc a la maionesa.
Per a la salsa d'alvocat, tritura l'alvocat, afegeix sal, pebre i un raig de suc de llima.
Talla el pa brioix en llesques (3 centímetres gruix) marca a la paella amb una mica de mantega fins que es daurin i fes un tall al mig per poder omplir.
Omple el pa amb el tàrtar de salmó, afegeix les salses i posa per sobre una mica de coriandre i sèsam.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.