Broquetes de llagostins i farcellets rostits amb salsa de pebrot i papaia

Broquetes de llagostins i farcellets rostits amb salsa de pebrot i papaia

Dificultat
Gaudeix d'aquestes delicioses broquetes de llagostins i farcellets rostits amb salsa de pebrot i papaia. Tot un plaer!
  • 8 escalopes de carn
  • 16 Llagostí blanc salvatge cru 
  • 16 Espàrrecs verds (art. 8735)
  • 2 pebrots vermells
  • 1/2 papaia
  • 1/3 xili vermell
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 100 ml aigua
  • Comí, sal i pebre
  • 4 broquetes de fusta de 20 cm
  • Cordill per rostir

Deixar descongelar a la nevera els llagostins i la carn durant la nit anterior.

Pelar el pebrot i la papaia, tallar a meitats, retirar les llavors i tallar a daus. Picar les beines del xili sencer.

D’altra banda caramel·litzar el sucre morè, pebrot, papaia i xili amb aigua, salpebrar i coure tapat a foc baix durant una hora.

A continuació batre-ho en puré i reservar dins de recipients de vidre amb tancament hermètic.

Posar en remull les broquetes de fusta. Blanquejar els espàrrecs.

Enrotllar els espàrrecs amb les escalopes (2 unitats per escalopa) i lligar amb cordill.

Muntar les broquetes amb 4 llagostins cadascuna.

Rostir els farcellets i les broquetes durant 4-5 minuts a la graella, girant a la meitat del temps de cocció.

Finalment salpebrar i servir amb la salsa de papaia.