Broquetes de peix amb cansalada

Broquetes de peix amb cansalada

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
Una recepta innovadora i fàcil de fer. Sorprèn els teus convidats amb aquestes delicioses broquetes.
  • 600 gr d'escórpora al natural (art. 0598)
  • 1 cogombre
  • 1 cullerada de menta picada
  • 125 gr de crema de formatge fresc amb herbes
  • 300 gr de cols de brussel.les (art. 1718)
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 200 gr de cansalada
  • 4 cullerades d'oli
  • Sal, pebre, comí, curri en pols i pebre vermell.
  1. Descongela els filets d'escórpora tapats en el frigorífic durant 4 hores.
  2. Renta, treu les llavors i talla el cogombre en daus. Fes un puré amb la menta i amb la crema de formatge fresc. Després, assaona amb sal, pebre, comí i curri en pols.
  3. Posa en una olla, 200 mil.lilitres d'aigua amb sal i porta-la a ebullició. A continuació, agrega les cols de brussel·les congelades i deixa-les cuinar durant 12 minuts aproximadament a foc mitjà amb la tapa posada. Esbandeix-les amb aigua freda i deixa-les escórrer.
  4. Seca el peix i talla'l en 18 trossos aproximadament. Assaona el peix amb sal, pebre i pebre vermell. Afegeix-li el suc de la llimona.
  5. Talla la cansalada en trossos d'1 cm de gruix.
  6. Ves col·locant els trossos en les broquetes de fusta, alternant peix i cansalada.
  7. Afegeix l'oli a la paella i cuina les teves broquetes durant 3-4 minuts per cada costat.
  8. Decora la broqueta amb menta i llest per a menjar!