Bunyols Supreme de bacallà

Bunyols Supreme de bacallà

ES8169
8169
Disponible
8,60 €

Unitats: 21-26

400 g (Preu per Kg 21.50 €)

Nutri score D

Assaboreix aquests bunyols de bacallà 32% amb una massa molt tradicional, amb abundant bacallà esqueixat al punt de sal, que es converteixen en un aperitiu saborós, lleuger i irresistible.

 

Descripció Tècnica:

Bunyols elaborats amb bacallà amb un toc d'all i julivert, precuinats. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

aigua, bacallà 32%, farina de blat, oli de gira-sol, midó de blat de moro modificat, clara d'ou en pols, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), sal, julivert 0,6%, all en pols 0,4%.

 

Pot contenir traces de: crustacis, soia, llet.

 

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic745 kJ
Valor Energètic Kcal178 kcal
Greixos7.3 g
dels quals saturats1.2 g
Hidrats de carboni18 g
dels quals sucres1.6 g
Fibra alimentària3 g
Proteïnes8.5 g
Sal2.3 g
Forn
Paella
Fregidora

Al forn (6 peces): Preescalfeu el forn a 200 ºC (forn d'aire a 180 ºC), poseu 2 porcions a la safata a una altura mitjana i manteniu-les-hi durant 10-12 min.

A la paella (3 peces): Escalfeu oli abundant i fregiu-hi 1 porció a foc mitjà-alt durant 3-5 min aprox. Gireu-la de tant en tant. A continuació escorreu-la en paper de cuina.

A la fregidora (3 peces): Preescalfeu la fregidora a 180 ºC i fregiu-hi 1 porció durant 3-5 min aprox. A continuació escorreu-la en paper de cuina.

Nom científicGadus morhua

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc