Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Descongeleu el dia d’abans el salmó fumat i la carn de vieira
Posa en una taula 5 peces de carn de vieira, talla-les amb un ganivet i separa el coral de la carn.
En una paella amb oli d'oliva verge extra marca només una vegada per ambdós costats la carn de vieira, retira-les i en aquesta mateixa paella fes el mateix amb els coralls. Reserval’s.
En un got mesclador incorpora la crema de formatge i el coral de la carn de vieira, dóna-li un toc de sal, tritura-ho i posa-ho en un bol.
Talla a daus la carn de vieira i barreja-la al costat de la crema anterior. Sobre aquesta talla amb unes tisores la part superior del bròcoli i barreja-ho. Aquest será el farciment del teu caneló.
Col.loca sobre la taula de tall el paper film. Al centre d’aquest, posa les làmines de salmó fumat formant un rectangle, omple’l amb una cullera amb la crema de vieires. A continuació, agafa les puntes del film i gira-ho fins a formar un cilindre, de manera que quedi l’exterior de salmó i l’interior de crema.
En una paella amb oli d'oliva verge extra col.loca el saltat de verdura, quinoa i llenties i ofega’l durant 7-8 minuts. Aquesta serà la base del teu plat.
Parteix el caneló per la meitat i atempera’l a la fregidora d’aire durant 2 minuts a 170º.
Per a un emplatat perfecte, col.loca el saltat al fons del plat, i sobre aquest el caneló de salmó. Pots utilizar els pèsols i la carbassa del saltat per decorar.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.