Canelons d'ànec, bolets i foie

Canelons d'ànec, bolets i foie

ES8132
8132
Disponible
13,95 €

675 g (Preu per Kg 20.67 €)

Selecció especial d'ingredients nobles, com ara l'ànec i pollastre, bolets shiitake, nameko i xampinyó, foie gras i un polsim d'espècies, aporten una explosió de sabor i textura en boca.

Descripcio te;cnica:
Pasta farcida de carn d'a;nec, xampinyo (Agaricus bisporus), bolets xiitake (Lentinus edodes), bolet xine;s Nameko (Pholiota nameko) i foie gras. Ultracongelat.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
Conservar en congelador de *** a -18°C.

Beixamel (llet sencera fresca, aigua, oli de gira-sol, farina de blat, pebre negre, sal), farciment cuit (carn de pollastre, llet sencera fresca, ceba, carn d'a;nec 12%, xampinyo 6%, bolets xiitake 6%, bolet xine;s Nameko 6%, greix d'a;nec, foie gras 3,6% (fetge d'a;nec, aigua, sal, pebre negre, sucre, nitrit sòdic, a;cid ascòrbic), sal, brandi, pebre negre, oli de gira-sol, mido de patata, fibres vegetals (pe;sol, bambu, psyllium), pasta cuita 18% (farina de blat, se;mola de blat dur, aigua, sal), formatge Emmental (llet pasteuritzada, sal, quall microbia;, ferments la;ctics).

crustacis, mol·luscos, ou, peix, soia.
Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Al forn: Escalfar el forn a 200 dC. Retirar l'embolcall i col·locar a la safata del forn sense descongelar a mitjana altura. Enfornar aproximadament durant 40-45 minuts.
n
Al microones: Treure el producte de la safata d'alumini i col·locar el producte en un recipient apte per a microones. Escalfar a ma;xima pote;ncia (850W) aproximadament durant 13-14 minuts.

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos