Canelons prèmium de Marisc

Canelons prèmium de Marisc

ES8160
8160
Disponible
19,95 €

Unitats: 10

1000 g (Preu per Kg 19.95 €)

Nutri score C

Elaborats amb ingredients del mar com el gambot, el lluç i el rap, tot refinat amb porro i un exquisit brou amb gambetes i crustacis. Fàcil de preparar al forn, ideal per a compartir.

Descripcio te;cnica:
10ncanelonsnfarcits d'una mescla de peix i crustacis, coberts de beixamel i formatgenEmmentalnratllat.nUltracongelat.


Distribuïdor:
www.bofrost.comnbofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420nVillafrancande Còrdova / Espanya

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Llet sencera pasteuritzada, fons de marisc 21% (aigua, gambeta, ceba, begudanespirituosa, concentrat de toma;quet, cranc, oli de gira-sol, sal, espe;cies (all, llorer, pebre negre)), se;mola de blat, aigua,ngamba argentinan6%, porro, lluç 3%, oli de gira-sol, rap 3%, farina de blat, formatge (llet pasteuritzada, sal,nfermentsnla;ctics, quall microbia;), mido de blat de moro modificat, pebrot vermell, mido de blat, sal, clara d'ou en pols, gluten, espe;cies (pebre negre). Conte sulfits.

mol·luscs, soia.
Nutri score C
Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Horno
Microondas

Al forn:nPreescalfarnel forn a 200ºC (forn d'aire 180ºC). Treure l'embolcall, col·locar elsncanelonesnsense descongelar a la safata i fornejarna mitja alçada aprox. 50 - 55 minuts. A continuacio deixeu el producte reposar uns minuts fora del forn abans de consumir.

Al microones: A 800W, Retirar l'embolcall i treure el producte de la safata meta;l·lica. Col·locar el producte sense descongelar en un recipient apte per a microones. A continuacio, introduir el producte 25 min. aprox. A continuacio deixeu el producte reposar uns minuts abans de consumir.



Adverte;ncia: la safata meta;l·lica no ha de tocar les parets del microones. Per favor, llegir les instruccions del fabricant de l'equip.

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • cacauets
  • tramussos