Cassola de pastís de poma amb gelat de Vainilla Bourbon i nabius

Cassola de pastís de poma amb gelat de Vainilla Bourbon i nabius

Dificultat
Temps de preparació: 70 min

Productes relacionats

Poma, vainilla i nabius: pur plaer
  • 4 porcions de pastís de poma (art. 0862)
  • 800 g de nabius (art. 10852)
  • 4 cs de sucre
  • 300 ml de nata líquida
  • 3 ous
  • 1 cc de canyella
  • 4 boles de gelat de Vainilla Bourbon (art. 11070)
  1. Descongela el pastís de poma durant 6 hores
  2. Bull 200 g de nabius en una casserola petita amb 2 cullerades de sucre, tritura i refreda
  3. Barreja la nata i els ous amb 1 culleradeta de canyella i 2 cullerades de sucre
  4. Talla les porcions de pastís de poma en daus grans. Barreja amb el puré de nabius i aboca en una safata de forn greixada. Mescla uniformement amb els nabius restants i enforna a 160ºC durant uns 30 minuts.
  5. Serveix amb gelat de vainilla Bourbon i el puré de nabius restant.