Ceviche de salmó en torrades cruixents

Ceviche de salmó en torrades cruixents

ESR1581
R1581
Temps de preparació: 210 min

Productes relacionats

Una recepta fresca per aquesta primavera!
  • 2 lloms de salmó (art. 15493)
  • 4 llimones verds
  • 200 g de ceba picada (art. 8767)
  • 5 tiges de coriandre
  • 10 g d'all picat (art. 8771)
  • 1 xile verd
  • 2 panets (art. 10004)
  • 1 polsim sal i pebre
  1. Descongela els filets de salmó durant la nit seguint les instruccions del paquet. L'endemà, talla els filets en daus d'aproximadament 1 cm i col·loca'ls en un bol. En un altre bol, submergeix les llimones en aigua freda durant 15 minuts.
  2. Talla les llimones per la meitat i espremeix-les sobre el salmó. Tapa el bol amb film transparent i deixa marinar al frigorífic durant 3 hores removent de tant en tant.
  3. Rentat el coriandre, asseca'l i treu-li les fulles. Talla el xile per la meitat i retira'n les llavors, després, renta'l i talla'l en rodanxes fines. Mentrestant, preescalfa el forn a 200ºC.
  4. Trau el salmó del frigorífic, afegeix-hi la ceba, l'all, les fulles de coriandre i les rodanxes de xile i barreja-ho tot bé. Salpebra i deixa reposar a temperatura ambient durant 15/20 minuts.
  5. Mentrestant, enforna els panets durant 15 minuts. Quan estiguin llestos, talla'ls en llesques. Afegeix-hi el ceviche a cada llesca i, gaudeix de cada mossegada!