Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Descongela els filets de salmó durant la nit seguint les instruccions del paquet. L'endemà, talla els filets en daus d'aproximadament 1 cm i col·loca'ls en un bol. En un altre bol, submergeix les llimones en aigua freda durant 15 minuts.
Talla les llimones per la meitat i espremeix-les sobre el salmó. Tapa el bol amb film transparent i deixa marinar al frigorífic durant 3 hores removent de tant en tant.
Rentat el coriandre, asseca'l i treu-li les fulles. Talla el xile per la meitat i retira'n les llavors, després, renta'l i talla'l en rodanxes fines. Mentrestant, preescalfa el forn a 200ºC.
Trau el salmó del frigorífic, afegeix-hi la ceba, l'all, les fulles de coriandre i les rodanxes de xile i barreja-ho tot bé. Salpebra i deixa reposar a temperatura ambient durant 15/20 minuts.
Mentrestant, enforna els panets durant 15 minuts. Quan estiguin llestos, talla'ls en llesques. Afegeix-hi el ceviche a cada llesca i, gaudeix de cada mossegada!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.