Cistelletes de salmó

Cistelletes de salmó

Dificultat
Temps de preparació: 15 min
Deliciosa recepta de salmó. Prova els nostres exquisits canapès
  • 200 g Salmó Noruec fumat (art. 0544)
  • 80 g formatge de cabra
  • 100 g formatge crema
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 1 culleradeta de gingebre fresc ratllat
  • 1 llimona petita
  • Llavors de rosella
  • Pebre mòlt

Barreja el formatge de cabra amb el formatge crema, 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra, 1 culleradeta de gingebre fresc ratllat, la pell ratllada de la llimona i el pebre mòlt.

Forma 11 boles amb la mescla i deixa-les endurir en el refrigerador durant aproximadament 1 hora.

Embolica cada bola amb mitja rodanxa de salmó fumat, obtenint petites cistelletes.

Empolsa la part superior de cada cistelleta amb llavors de rosella. Col·loca un escuradents a cada bola i conserva-les fredes.

Treu-les de la nevera 10 minuts abans de servir.