Col arrissada amb nabius i garró de porc

Col arrissada amb nabius i garró de porc

Dificultat
Temps de preparació: 70 min
¡Disfruta de un plato saludable y nutritivo!
  • 2 Garrons de porc rostit
  • 5 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • 3 cullerades de
  • Ceba picada (art. 8767)
  • 1 cullerada de gingebre ratllat
  • 60 ml vinagre
  • 2 cullerades de conyac
  • 300 g Nabius (art. 0803)
  • 1 polsim de sal fumada
  • 200 g quètxup
  • 200 g Bròquil (art. 8745)
  • 200 g col arrissada
  • 2 cebes vermelles
  • 2 patates
  • 2 cullerades de farina
  • Oli vegetal suficient per a omplir el recipient del guisat, aprox. 3 cm d’alt
  • Julivert al gust (art. 11012)

Escalfa prèviament el forn a 180 °C. Col·loca el garró congelat sense paper en una safata que posarem a la part central del forn.

Cuina durant aprox. 70 minuts girant el garró diverses vegades i untant-ho amb el seu propi suc de cocció.

Retira l’os i el brou i desfila la carn amb dues forquilles. Caramel·litza el sucre en una olla. Afegeix el tomàquet concentrat, la ceba picada, el gingebre i el quètxup perquè es caramel·litzi. A continuació, incorpora el vinagre i el conyac.

Afegeix els nabius i cuina la salsa fins que quedi viscosa. Afegeix sal fumada i tritura fins a obtenir un puré fi.

Cou durant molt poc temps el bròquil i la col arrissada en aigua bullent (escaldar) i refreda-ho amb aigua gelada.

Pela les cebes i renta les patates. Talla-ho tot a làmines i enfarina les anelles de ceba. Escalfa oli i fregeix les patates i la ceba fins que quedin cruixents.

Col·loca la verdura en quatre plats i serveix amb el garró desfilat i la salsa.

Decora el plat amb la ceba i les patates cruixents i empolsa una mica de julivert fresc pel damunt.