Coliflor oriental al forn amb filetitos de pollastre i pa naan

Coliflor oriental al forn amb filetitos de pollastre i pa naan

Dificultat
Temps de preparació: 50 min
Menja fresc, menja sa, viu bé amb aquesta deliciosa recepta de coliflor. Un plaer per a qualsevol paladar!
  • 1 kg coliflor bofrost* (art. 8739)
  • 8 filetets de pollastre rostits bofrost* (art. 1300)
  • 1 cda. all picat bofrost* (art. 8771)
  • 2 cda. ceba picada bofrost* (art. 8767)
  • 50 g mantega de cacauet
  • 4 pans Tandoori naan
  • 4 branques de menta fresca
  • 150 g iogurt de coco
  • 50 g ametlles pelades
  • 3 cda. mel
  • 3 cda. oli de sèsam
  • 4 cda. panses
  • 1 cdta. Curri en pols picant
  • Sal, pebre
  • Pan Naan
  1. Escalda breument la coliflor en aigua salada i escorre.
  2. Prepara una barreja d'all, ceba, mantega de cacauet, mel, oli de sèsam, panses, curri, sal i pebre i barreja-ho amb la coliflor un cop escorreguda.
  3. Col·loca els ingredients en un recipient o una safata de forn i forneja al forn preescalfat a 180 °C amb ventilador durant aprox. 20 minuts. Després, afegeix els filetets de pollastre i forneja durant altres 20 minutos.
  4. Torrar els pans naan al forn seguint les recomanacions.
  5. Decora el plat amb menta acabada de tallar i suavitza el picant amb una culleradeta de iogurt de coco.