Cornets de croissant amb gelat

Cornets de croissant amb gelat

Dificultat
Temps de preparació: 60 min
No et perdis aquesta recepta fàcil que farà que et fonguis de plaer!
  • 2 Croissants francesos de mantega (Art. 0918)
  • 40 g de Mantega
  • 50 g de Farina
  • 30 ml de Nata
  • 90 g de Xocolata per a postres
  • 200 g Nabius (Art. 0803)
  • 150 g sucre
  • 20 ml aigua
  • 8 boles de gelat al teu gust
  • El dia d’abans, per a fer els cornets, descongelem els croissants. Forma 4 cornets d'uns 15 cm de llarg amb paper d'alumini. Escalfa el forn a 180 ° C. Talla els croissants per la meitat i estén-los uniformement. Unta els cornets de paper d'alumini amb la mantega i enfarina'ls. Enrotlla els croissants plans i enforna en una safata amb paper de forn durant uns 10-12 minuts fins que estiguin daurats.
  • Per al farciment de xocolata: fem una mescla amb la nata i la xocolata, i l'escalfem mentre ho fonem tot. La millor manera de fer-ho és afegint la xocolata a la nata amb una espàtula de cuina.
  • Per a la salsa de nabius: posa 4/5 dels nabius, el sucre i l'aigua en una liquadora o batedora i tritura els ingredients. Passa la mescla per un colador fi perquè no quedin grumolls.
  • L'endemà, fica uns segons la massa de xocolata al microones perquè quedi una mica més líquida. Després afegeix la resta dels nabius i distribueix la mescla sobre els croissants. A continuació, deixa'ls refredar. Cobreix generosament els croissants per dins amb la salsa de nabius i després omple'ls amb el gelat.