No et perdis aquesta recepta fàcil que farà que et fonguis de plaer!
2 Croissants francesos de mantega (Art. 0918)
40 g de Mantega
50 g de Farina
30 ml de Nata
90 g de Xocolata per a postres
200 g Nabius (Art. 0803)
150 g sucre
20 ml aigua
8 boles de gelat al teu gust
El dia d’abans, per a fer els cornets, descongelem els croissants. Forma 4 cornets d'uns 15 cm de llarg amb paper d'alumini. Escalfa el forn a 180 ° C. Talla els croissants per la meitat i estén-los uniformement. Unta els cornets de paper d'alumini amb la mantega i enfarina'ls. Enrotlla els croissants plans i enforna en una safata amb paper de forn durant uns 10-12 minuts fins que estiguin daurats.
Per al farciment de xocolata: fem una mescla amb la nata i la xocolata, i l'escalfem mentre ho fonem tot. La millor manera de fer-ho és afegint la xocolata a la nata amb una espàtula de cuina.
Per a la salsa de nabius: posa 4/5 dels nabius, el sucre i l'aigua en una liquadora o batedora i tritura els ingredients. Passa la mescla per un colador fi perquè no quedin grumolls.
L'endemà, fica uns segons la massa de xocolata al microones perquè quedi una mica més líquida. Després afegeix la resta dels nabius i distribueix la mescla sobre els croissants. A continuació, deixa'ls refredar. Cobreix generosament els croissants per dins amb la salsa de nabius i després omple'ls amb el gelat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.