Un mos cruixent i sofisticat: croissants amb salmó fumat, salsa de curri i amanida fresca.
400 g de salmó noruec (art.0544)
4 Croissants (art. 10462)
1 cda d'oli de coco
2 cdes de ceba picada (art. 8767)
2 cdtes de curri en pols
5 g de gingebre ratllat
3 cdes de sucre
1 pessic de sal, pebre
300 g cogombre
200 g de pebrots a tires (art. 8743)
2 culleradetes de julivert (art. 11012)
1 cullerada de suc de llimona
Descongela el salmó durant 45 minuts a la nevera. Descongela els croissants a temperatura ambient durant unes 2 hores i talla'ls per la meitat al llarg.
Mentrestant, setina les cebes amb el curri en pols. Afegeix el gingebre i el sucre i redueix. A continuació, fes un puré i assaona amb sal i pebre.
Renta, netega i seca el cogombre. Talla el cogombre i les tires de pebrot a trossos de la mida d'un mos. Amaneix l'amanida amb julivert, llimona, sal i pebre.
Prepara els croissants en una gofrera o sandvitxera fins que estiguin cruixents. Unta'ls amb la salsa i cobreix amb el salmó.
Acompanya els croissants de salmó amb l'amanida.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.