Croissants de salmó fumat amb salsa de curri i amanida

Croissants de salmó fumat amb salsa de curri i amanida

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Un mos cruixent i sofisticat: croissants amb salmó fumat, salsa de curri i amanida fresca.
  • 400 g de salmó noruec (art.0544)
  • 4 Croissants (art. 10462)
  • 1 cda d'oli de coco
  • 2 cdes de ceba picada (art. 8767)
  • 2 cdtes de curri en pols
  • 5 g de gingebre ratllat
  • 3 cdes de sucre
  • 1 pessic de sal, pebre
  • 300 g cogombre
  • 200 g de pebrots a tires (art. 8743)
  • 2 culleradetes de julivert (art. 11012)
  • 1 cullerada de suc de llimona
  1. Descongela el salmó durant 45 minuts a la nevera. Descongela els croissants a temperatura ambient durant unes 2 hores i talla'ls per la meitat al llarg.
  2. Mentrestant, setina les cebes amb el curri en pols. Afegeix el gingebre i el sucre i redueix. A continuació, fes un puré i assaona amb sal i pebre.
  3. Renta, netega i seca el cogombre. Talla el cogombre i les tires de pebrot a trossos de la mida d'un mos. Amaneix l'amanida amb julivert, llimona, sal i pebre.
  4. Prepara els croissants en una gofrera o sandvitxera fins que estiguin cruixents. Unta'ls amb la salsa i cobreix amb el salmó.
  5. Acompanya els croissants de salmó amb l'amanida.