Croquetes de xoriço i ou ferrat

Nou

Croquetes de xoriço i ou ferrat

ES18041
18041
Disponible
11,95 €

Unitats: 20

500 g (Preu per Kg 23.90 €)

Nutri score C
Amb base de llet sencera i cobertura cruixent de blat de moro. La nostra recepta més clàssica en un mos, una manera innovadora de portar a taula un plat que mai no deixa de sorprendre.

Croquetes elaborades amb xoriço i ou ferrat, condimentades. Ultracongelat.


www.bofrost.com bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1 ES - 14008 Córdoba

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: // Conservar a -18°C i consumir preferentment abans del:
Llet sencera pasteuritzada, xoriço 10,4% (carn de porc, pebre vermell dolç, all, sal), ou ferrat 8,4% (ou, oli d'oliva verge extra, oli de gira-sol), farina de blat, pa ratllat (farina de blat, aigua, sal, llevat), flocs de blat de moro, mantega (nata, ferments làctics), aigua, oli d'oliva verge, clara d'ou, pa ratllat (farina de blat, sal, oli de gira-sol, carbonats de sodi), encolador (farina de blat, midó de blat, sal), ceba fregida (ceba, oli d'oliva verge, sal), midó de blat de moro, sal, oli d'oliva, all, gelatina de porc, nou moscada, pebre negre.
Pot contenir: soja, mostassa.
Nutri score C
Informació nutricionalper 100g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic733 kJ-
Valor Energètic Kcal174 kcal-
Greixos5,9 g-
dels quals saturats3,6 g-
Hidrats de carboni23,4 g-
dels quals sucres3,3 g-
Fibra alimentària1,0 g<
Proteïnes6,4 g13
Sal0,92 g-

*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).

Freidora

Mida de la porció: 1 porció/porcions = 7 unitats

Instruccions de preparació combinant paella i fregidora: #Preescalfeu a 175ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 4 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.

5 min.

Consell: Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 1 min.

Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • cacauets
  • tramussos
  • Crustacis
  • Peix