Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Caramel·litza lleugerament el sucre en una cassola. Fica la fruita congelada a l’olla i amb el suc de raïm. Porta-ho tot a ebullició i aboca-hi aigua freda. Espesa amb la farina mesclada fins que quedi cremós.
Deixa que la compota de fruites es refredi una mica.
Mentrestant, esmicola els pans de pessic i mescla’ls amb la compota.
Aboca la fruita en tasses petites i aptes per fornejar.
Pasta el sucre de canya amb la mantega i la farina i aboca’l sobre els pans de pessic.
Forneja el crumble de fruita al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts fins que estigui daurat.
Serveix el crumble acabat amb una bola de gelat de vainilla.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.