No tens productes al teu carretó
PER ROSTIR EL GALL DINDI:
PER A LA SALSA:
Un dia abans: retirem la pell de les clementines, les escaldem i les posem en sucre. En fem suc i ho reservem.
Preeescalfem el forn a 160ºC. Afegim un rajolí d’oli d’oliva a la base de la safata del forn. Salpebrem les cuixes de gall dindi i les col·loquem a la safata.
En un bol, barregem el pebre vermell, la salsa de soja i un rajolí d’oli d’oliva. Pintem les cuixes de gall dindi amb aquest adob i les introduïm al forn durant 60 minuts. Passat aquest temps, li donem la volta i ho pintem per l’altra costat amb la resta de l’adob. Ho cuinem durant uns altres 35-40 minuts.
En una paella amb una mica d’oli d’oliva, cuinem la ceba reduint-la amb compte i caramel·litzem lleument. Hi afegim el vi negre i seguim reduint. Introduïm les pastanagues i les panses amb el suc de les clementines i deixem que bulli aprox. 5 minuts.
Servim les pastanagues com a base sobre un plat festiu, col·loquem a sobre les cuixes de gall dindi i les teves patates fregides bofrost* preferides al voltant. Ho decorem amb les pells de les clementines.