Curri de pastanaga amb trossos de filetets de pollastre rostits

Curri de pastanaga amb trossos de filetets de pollastre rostits

Dificultat
Temps de preparació: 120 min

Productes relacionats

Exòtic, cremós i ple de color
  • 2 cullerades d’oli de coco
  • 100 g de ceba picada (art. 8767)
  • ½ culleradeta d'all picat (art. 8771)
  • 500 g de trossos de filetets de pollastre (art. 1300)
  • 1 culleradeta de pasta de curri vermell
  • 250 g de tomàquet trossejat (art. 8666)
  • 500 ml de brou de pollastre
  • 600 g de pastanagues baby (art. 0738)
  • 200 g de cigrons cuits i escorreguts
  • 250 ml de llet de coco
  • 2 trossos de remolatxa cuita
  • 1 tros de ceba vermella
  • 100 g de sucre
  • 5 cullerades de vinagre de vi negre
  • 200 ml de suc de poma
  • 1 polsim de gingebre ratllat
  • 1 fulla de llorer
  • 1 polsim de sal i pebre
  1. Escalfa l'oli de coco en una paella. Fregeix-hi la ceba, l'all i el pollastre fins que estiguin daurats.
  2. Afegeix la pasta de curri i sofregeix.
  3. Després afegeix els tomàquets trossejats, el brou de pollastre, les pastanagues i els cigrons i cuina pacientment a foc lent. Quan el líquid s'hagi reduït a la meitat, afegeix la llet de coco i redueix un 50-60%.
  4. Caramel·litza en una olla el sucre amb la ceba picada.
  5. Desglaça amb el vinagre de vi negre i el suc de poma.
  6. Afegeix el gingebre i la fulla de llorer i redueix a la meitat. Afegeix ara la remolatxa i continua reduint fins a aconseguir una consistència similar a la d'una melmelada.
  7. Finalment assaona amb sal i pebre.
  8. Serveix el curri amb pa naan o bé amb els nostres panets rústics ideals per a acompanyar.