Curri de pollastre amb kale i cigrons

Curri de pollastre amb kale i cigrons

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
  • 600 g col arrissada o kale 100 g anacards
  • 2 cda. oli de coco
  • 4 cda. Ceba picada (art. 8767)
  • 400 g Filetets de pollastre rostits (art. 1300)
  • 600 ml brou de verdures o pollastre
  • 250 g mango en daus
  • 300 g Carbassa a daus (art. 8783)
  • 300 g cigrons
  • Sal
  • 2 cdta. pasta de curri verd
  • 400 ml llet de coco cremosa
  • Coriandre

Cuina el kale uns 15 minuts amb aigua bullent amb sal i refreda ràpidament.

Torra els anacards en una cassola o en una paella, escalfa l’oli de coco i sofregeix la ceba amb els filetets de pollastre sense descongelar prèviament. Quan la ceba estigui daurada, treu tots els ingredients de la cassola.

Afegeix la pasta de curri a l’oli de coco que queda a la cassola i daura a foc mitjà. Quan la pasta s’hagi separat de l’oli, afegeix la llet de coco i redueix fins que es vegi clarament l’oli a la superfície. Afegeix el brou i deixa que redueixi un terç de la seva quantitat.

Afegeix el kale, el pollastre juntament amb els anacards i els daus de mango i carbassa i cuina a foc mitjà.

Renta bé els cigrons i afegeix-los al curri.

Cuina fins que els daus de mango i de carbassa s’estovin o comencin a trencar-se.

Assaona al gust abans de servir.

Serveix amb una mica de llet de coco i coriandre.