No tens productes al teu carretó
Descongela les verdures congelades a la nevera durant la nit, en un recipient en el qual es pugui escórrer l’aigua. Torra les pipes de carbassa.
Renta els moniatos i talla a trossos de mida similar. Deixa marinar amb el curri, el pebre vermell, la sal, el pebre i una cullerada d’oli d’oliva.
Col·loca els daus de moniato sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal i enforna durant aprox. 20 minuts en el forn d’aire preescalfat a 180°C. Mentrestant, marina les verdures amb la farigola, l’all, unes gotes de suc de llimona, sal i pebre i la resta de l’oli d’oliva i al cap de 20 minuts afegeix els daus de moniato. Enforna 20 minuts més.
Mentrestant, tritura el formatge d’ovella en un bol amb una forquilla i mescla amb el formatge fresc, les pipes de carbassa, la mel, la sal i el pebre. Consell: Afegeix pebre rosa en gra per a aconseguir un toc exòtic.
Serveix les verdures i la salsa a part abocant-la amb una mica d’oli damunt.