Enrotllat de pasta italiana amb amanida de cogombre

Enrotllat de pasta italiana amb amanida de cogombre

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
Què et sembla fer una recepta innovadora i deliciosa? Aquí tens una opció perfecta amb la qual menjar pasta de forma molt diferent.
  • 1000g pasta per a microones (8665) 
  • 200 g Ragú (art. 5160) 
  • 100 g ceba picada (art. 8767) 
  • 3 cullerades d'herbes mediterrànies (art. 11016) 
  • 200 g de xampinyons laminats (art. 8786) 
  • 12 fulles de massa de pasta de full (art. 15853) 
  • 80 ml d'oli d'oliva verge extra 
  • 50 grams parmesà 
  • 1 cogombre 
  • 2 cullerades Vinagre de sidra de poma 
  • 1 culleradeta sucre 
  • ¼ de culleradeta Sal 
  • 1 polsim de pebre 
  • Paper per a forn (art. 0983) 
  1. Cobreix i descongela la pasta, els xampinyons i el ragú en el frigorífic durant 4 hores. Després escorre els xampinyons. 
  2. Col·loca 4 fulles quadrades de massa de pasta de full, lleugerament superposades, i raspalla-les amb una mica d'oli d'oliva. Col·loca 4 fulles més al damunt i raspalla de nou amb una mica d'oli d'oliva. 
  3. Preescalfa el forn a 200 °C perquè circuli l'aire. Cobreix una safata per a enfornar amb paper per a forn. 
  4. Mescla la pasta, la ceba picada, les herbes i els xampinyons escorreguts i estén-los al llarg sobre el terç inferior de la massa. Deixa una mica d'espai al voltant de la vora. Doblega els costats i enrotlla la massa. Col·loca la part que queda oberta del rotllo que has fet cap avall en una safata per a enfornar i raspalla amb l'oli restant. Enforna durant 20 minutos a la safata del mig del forn. 
  5. Per a l'amanida de cogombre, renta bé el cogombre, asseca'l, talla'l per la meitat al llarg i treu-li les llavors. Talla les meitats de cogombre en rodanxes fines. Fes una salsa amb el vinagre de sidra de poma, el sucre, la sal i el pebre i afegeix-la al cogombre. 
  6. Finalment, ratlla el parmesà i empolvora-ho sobre el penne. Deixa-ho al forn durant minuts i, buon appetito!