Escalopes de porc a la vienesa

Escalopes de porc a la vienesa

ES0401
0401
Disponible
16,80 €

Unitats: 7-9

1000 g (Preu per Kg 16.80 €)

Nutri score C

Pràctiques escalopes de carn magra de porc, tallada finament i recoberta d'un apetitós arrebossat. Són ideals acompanyades d'unes bones patates fregides o de bastonets de verdura.

Descripció Tècnica:

Escalopa de llom de porc, amb 8% de condiment líquid, tallat, cru, amb 25% d'empanat cruixent assaonat. Ultracongelat.

Conservació:
Conservar en congelador de *** a -18 °C.

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

carn de porc 70%, farina de blat, aigua, midons (blat, blat de moro), sal, acidulant (citrats de sodi), espècies (pebre vermell, cúrcuma), llevat.

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic671 kJ
Valor Energètic Kcal159 kcal
Greixos3,3 g
dels quals saturats1,3 g
Hidrats de carboni15,8 g
dels quals sucres2,2 g
Fibra alimentària0,6 g
Proteïnes16,2 g
Sal1,5 g
Paella
Fregidora

A la paella:  Fregiu les escalopes a la vienesa en una paella amb prou oli a foc mitjà durant aprox. 7 minuts o fins que estiguin daurades o cruixents al gust. Gireu-les diverses vegades amb cura mentre es fregeixen.

A la fregidora:  Preescalfeu l'oli a 180 ºC. Fregiu en l'oli calent 2 escalopes a la vienesa sense descongelar durant 5 minuts fins que estiguin daurades. A continuació deixeu-les escórrer en paper de cuina.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix