Esmorzar sense gluten i sense lactosa

Esmorzar sense gluten i sense lactosa

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Sense deixar de cuidar-te i sense renunciar al millor sabor!
  • 1 alvocat
  • Suc de mitja llimona
  • 30 g d'Oli d'oliva verge
  • 3 panets estil rústic sense gluten (art. 10005)
  • 200 g de salmó noruec fumat
  • 5 crêpes de xocolata (art. 10091)
  • Un pessic de sal
  1. Posa els crêpes a descongelar en un plat.
  2. Afegeix la carn de l'alvocat a un bol, aixafa-la amb una forquilla i afegeix sal, suc de mitja llimona i oli d'oliva. Remou i reserva.
  3. Enforna els panets a 180ºC durant 13 minuts. Una vegada enfornats deixa reposar 5 minuts i obre'ls per la meitat.
  4. Unta la base dels panets amb la mescla reservada anteriorment, sobre elles posa el salmó fumat i tapa'ls amb la tapa superior del pa.
  5. Una vegada els crêpes estiguin descongelats, introdueix-los 30 segons al microones per a escalfar una mica i ja tindràs el teu esmorzar "gluten free" dolç i salat.