Espirals de pasta de full amb crema ibèrica i anelles de ceba

Espirals de pasta de full amb crema ibèrica i anelles de ceba

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

El mos més cruixent i saborós que tastaràs

50 ml d'aigua

1 làmina de pasta de full rectangular

80 g de Crema ibèrica de pernil (art. 08616)

4 uts. d'anelles de ceba (art. 8772)

8 g de julivert (art. 11012)

8 g de mediterrània (art. 11016)

  1. Posa en una taula la massa de pasta de full i talla-la per la meitat per la part més llarga.
  2. Amb un pinzell i aigua pinta la superfície de totes dues. Escull-ne una meitat i enrotlla-la sobre ella mateixa. Enrotlla la segona meitat de pasta de full sobre la primera, formant un únic rotllo de pasta de full. És molt important que pressionis la darrera part de la massa per enganxar ambdues tires.
  3. Parteix amb un ganivet per la meitat el rotllo, aconseguint dues espirals iguals. Col·loca en una safata de forn amb paper vegetal les dues espirals a 190 graus 20 minuts (el temps i temperatura dependran del tipus de pasta de full).
  4. Mentre es refreden una mica les espirals, poseu les anelles de ceba a la fregidora d'aire a 200 graus durant 8 minuts, donant-los la volta a la meitat del temps.
  5. Poseu en un bol el julivert i les herbes mediterrànies i, a continuació, barregeu-los bé. Mou les anelles de ceba juntament amb els condiments, de manera que se li adhereixi bé la barreja.
  6. Un cop temperades, estén la crema ibèrica, untant-les amb una cullera per la superfície.
  7. Sobre la crema ibèrica col·loca les anelles de ceba i, llest per donar-li un mos!