No tens productes al teu carretó
• 4 Filets de Salmó descongelats, rentats i assecats (Art. 15493)
• 4 branquetes petites de romaní
• 4 branquetes petites de farigola
• 8 fulles de sàlvia o menta
• 4 grans d'all frescos, picats
• 1 llimona tallada en 8 làmines
• 16 tomàquets Cherry
• Per a cada porció, 12 olives negres i verdes sense os
• 2 bitxos, tallats en meitats, sense llavors (portar guants de protecció al manipular)
• Sal i pebre mòlt per assaonar
• 800 ml de brou d'au
• 4 fulles de paper d'alumini, aprox. 30 x 30 cm
Per començar amb la nostra recepta, col·locarem al centre de cadascuna de les fulles de paper d'alumini un filet de salmó i distribuirem els altres ingredients uniformement.
A continuació, plegarem el paper d'alumini formant paquets ben tancats per coure sobre la graella a la vora de les brases durant 20 minuts els filets de salmó.
Si ens resulta més fàcil o còmode, també podrem coure els filets en el forn d'aire preescalfat durant 20 minuts a 200 ºC.