Filets de bacallà al forn amb pebre vermell

Filets de bacallà al forn amb pebre vermell

Dificultat
Sorprèn a algú amb aquesta recepta de bacallà, te'l guanyaràs!
  • 2 Filets de Bacallà (art. 8508)
  • Farina
  • 2 grans d'all (art. 8771)
  • 1 got de vi blanc
  • ½ got d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 cullerada de julivert picat (art. 11012)

Escalfem en una paella antiadherent una mica d'oli. Enfarinem els filets i els marquem pels dos costats durant dos minuts. A continuació, escorrem en paper de cuina i els col·loquem en una safata per forn.

A la mateixa paella, fregim 1 gra d'all ja laminat i just abans que comenci a daurar afegim el pebre vermell i ho fregim. Tot seguit bolquem el vi perquè el pebre vermell no es cremi i deixem reduir fins que evapori l'alcohol uns 2-3 min. aproximadament. 

Preescalfem el forn a 200ºC i mentre, preparem en un morter una picada amb julivert, el gra d’all sobrant i una mica d'oli. Quan estigui ben picat, ho bolquem sobre els filets i col·loquem la safata al forn a mitja alçada durant uns 10 minuts i després… A servir!