Flor de caramel amb crumble de poma al forn

Flor de caramel amb crumble de poma al forn

Dificultat
Temps de preparació: 45 min

Productes relacionats

Copas y barras - Flor de Caramel

Nou

780ml (Preu per L 14.04 €)

780ml (Preu per L 14.04 €)

10,95 €

Cod. 10789

Unitats: 4

Les postres amb les quals sorprendre!
  • 1 poma
  • 75 g de sucre
  • 2 làmines de pasta filo
  • 75 g de mantega
  • 4 flors de caramel (art. 10789)
  • 1 làmina de paper per a enfornar (art. 0893)
  1. Pela la poma i talla-la a grills que siguin tan simètrics com sigui possible. Posa'ls en un plat profund o bol.
  2. Unta amb mantega la part superior dels grills de poma i tapa'ls amb film transparent. Introdueix el plat al microones durant 2 minuts a 800W .
  3. Treu el plat i deixa reposar dos minuts més fins que el paper film quedi adherit a la poma. Després, retira-ho i aixafa la poma amb una forquilla.
  4. En una safata folrada amb paper per a enfornar posa una làmina de pasta fil·lo i a sobre, la poma aixafada. Unta amb mantega per damunt amb un pinzell.
  5. Reparteix el sucre sobre tota superfície i posa damunt una altra làmina de pasta fil·lo i finalment, tapa amb una làmina de paper per a enfornar. Colpeja per damunt amb una pala de plàstic per a unir totes dues làmines.
  6. Enforna durant 20 minuts a 170ºC. Una vegada passat el temps, treu del forn i deixa reposar fins a refredar.
  7. Una vegada el Crumble estigui fred, posa-hi al damunt 4 flors de caramel i a gaudir de les postres.