Fogoner al curri verd i arròs blanc

Fogoner al curri verd i arròs blanc

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Deliciosa recepta amb la qual podràs sorprendre els teus convidats i oferir un toc innovador a la teva taula. Fàcil, senzilla i molt saborosa. El plat perfecte per a un menjar especial.
  • Lloms de fogoner 
  • Arròs blanc per a microones (art. 8774) 
  • All picat (art. 8771) 
  • Gingebre 
  • Salsa pescat 
  • Citronel·la 
  • Pasta de curri verd 
  • Llet coco 
  • Lima 
  • Coriandre 
  • Oli de gira-sol
  • Tallem el fogoner en daus grans
  • Pelem el gingebre i el picarem amb el pica-alls juntament amb l'all. 
  • En una olla posarem 2 cullerades d'oli de gira-sol a foc mitjà i incorporarem l'all i el gingebre. 
  • Llevarem la primera capa de la citronel·la i la picarem molt fina. 
  • La incorporarem a la paella juntament amb l'all i el gingebre. 
  • Afegirem 1 cullerada de pasta de curri verd i cuinarem durant 1 minut. 
  • Afegirem la llet de coco, una cullerada de salsa de peix i el fogoner i cuinarem durant 5 minuts aproximadament. 
  • Cuinarem l'arròs en el microones segons les especificacions del paquet. 
  • Posarem en un bol l'arròs i damunt el fogoner amb la salsa. 
  • Li picarem coriandre per damunt i ralladura de pela de la llima.