El toc dolç de la mel, l'aroma de la cervesa i la intensitat de la mostassa fan d'aquest plat una experiència única
2 trossos de garró de porc rostit (art. 11483)
100 ml de cervesa
4 cullerades de mel
2 cullerades de salsa Worcester
200 g de raves
1 ceba morada
1 pessic de sal, sucre i pebre
50 ml de vinagre de vi negre
2 cullerades de mostassa dolça
4 cullerades d'oli d'oliva
2 culleradetes de julivert (art. 11012)
Prepara un adob amb la cervesa, 2 cullerades de mel i salsa Worcester. Marina els trossos de garró en ella.
Renta i neteja els raves. Pela les cebes. A continuació, talla-ho tot a rodanxes fines. Marina generosament les rodanxes amb sal i sucre, i deixa cuinar durant 2-3 minuts.
Prepara un amaniment amb la resta de la mel, el vinagre, la mostassa, la sal, el pebre i l'oli.
Escalfeu la cassola i rostiu els garrons a foc suau durant 1 hora aproximadament. Dóna la volta amb freqüència i pinzella-la amb la resta de la marinada.
Mentrestant, escorreu les verdures i marineu-les amb l'amaniment.
Emplata el garró decorant amb el julivert i les rodanxes de ceba.
Serveix amb la nostra gran varietat de patates: clàssiques, en gallons o a rodanxes.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.