Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
El toc dolç de la mel, l¿aroma de la cervesa i la intensitat de la mostassa fan d¿aquest plat una experiència única
2 trossos de garró de porc rostit (art. 11483)
100 ml de cervesa
4 cullerades de mel
2 cullerades de salsa Worcester
200 g de raves
1 ceba morada
1 pessic de sal, sucre i pebre
50 ml de vinagre de vi negre
2 cullerades de mostassa dolça
4 cullerades d'oli d'oliva
2 culleradetes de julivert (art. 11012)
Prepara un adob amb la cervesa, 2 cullerades de mel i salsa Worcester. Marina els trossos de garró en ella.
Renta i neteja els raves. Pela les cebes. A continuació, talla-ho tot a rodanxes fines. Marina generosament les rodanxes amb sal i sucre, i deixa cuinar durant 2-3 minuts.
Prepara un amaniment amb la resta de la mel, el vinagre, la mostassa, la sal, el pebre i l'oli.
Escalfeu la cassola i rostiu els garrons a foc suau durant 1 hora aproximadament. Dóna la volta amb freqüència i pinzella-la amb la resta de la marinada.
Mentrestant, escorreu les verdures i marineu-les amb l'amaniment.
Emplata el garró decorant amb el julivert i les rodanxes de ceba.
Serveix amb la nostra gran varietat de patates: clàssiques, en gallons o a rodanxes.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.