Garró de porc guisat amb escabetx de cervesa, mel i rave a la mostassa dolça

Garró de porc guisat amb escabetx de cervesa, mel i rave a la mostassa dolça

Dificultat
Temps de preparació: 90 min

Productes relacionats

50 g (Preu per Kg 39.00 €)

50 g (Preu per Kg 39.00 €)

1,95 €

Cod. 11012

El toc dolç de la mel, l'aroma de la cervesa i la intensitat de la mostassa fan d'aquest plat una experiència única
  • 2 trossos de garró de porc rostit (art. 11483)
  • 100 ml de cervesa
  • 4 cullerades de mel
  • 2 cullerades de salsa Worcester
  • 200 g de raves
  • 1 ceba morada
  • 1 pessic de sal, sucre i pebre
  • 50 ml de vinagre de vi negre
  • 2 cullerades de mostassa dolça
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 culleradetes de julivert (art. 11012)
  1. Prepara un adob amb la cervesa, 2 cullerades de mel i salsa Worcester. Marina els trossos de garró en ella.
  2. Renta i neteja els raves. Pela les cebes. A continuació, talla-ho tot a rodanxes fines. Marina generosament les rodanxes amb sal i sucre, i deixa cuinar durant 2-3 minuts.
  3. Prepara un amaniment amb la resta de la mel, el vinagre, la mostassa, la sal, el pebre i l'oli.
  4. Escalfeu la cassola i rostiu els garrons a foc suau durant 1 hora aproximadament. Dóna la volta amb freqüència i pinzella-la amb la resta de la marinada.
  5. Mentrestant, escorreu les verdures i marineu-les amb l'amaniment.
  6. Emplata el garró decorant amb el julivert i les rodanxes de ceba.
  7. Serveix amb la nostra gran varietat de patates: clàssiques, en gallons o a rodanxes.