Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Una recepta molt refrescant. Ideal per fer amb els més petits de la casa.
1/2 llima natural.
200g formatge skyr.
80g sucre.
150g nata.
30g arròs inflat amb xocolata.
200g Nabius (art. 10852)
6 palets de gelat de fusta.
Motlles de gelat.
Renteu i assequeu la llima i ratlleu la pell amb un ratllador utilitzant unes varetes fins que s'hagi dissolt el sucre. Afegeix-hi una mica de suc de llima.
Munta la nata freda en un bol i incorpora-la amb compte a la barreja obtinguda amb el formatge skyr. A continuació, deixa-la refredar a la nevera durant una hora i mitja.
Estén l'arròs inflat en un plat i introdueix-lo al congelador durant 30 minuts. Mentrestant, col·loca els nabius en un plat i deixa-les descongelar.
Tritura els nabius descongelats.
Pica l'arròs inflat amb un ganivet.
Afegeix amb cura els nabius triturats i l'arròs inflat a la barreja de iogurt i nata.
Omple els motlles de gelat amb la barreja, col·loca els palets de gelat i congela durant almenys 6 hores.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.