Gofres de cor

Gofres de cor

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¿Un postre para San Valentín? Esta fácil receta... ¡enamorará a cualquiera!
  • 80g mantega
  • 60 g de sucre
  • 1 paquet de vainilla
  • 1 pessic de sal
  • 2 ous
  • 170g farina de blat
  • 1 culleradeta Llevat en pols
  • 130ml Llet
  • Gelats al teu gust
  • 150g xocolata negra
  • 2 culleres de te
  • oli de gira-sol
  • Perles de sucre
  • mini núvols de sucre
  • Motlle per a fer gofres de cor

Barregem la mantega amb el sucre, la vainilla i la sal. Batem bé els ous i els barregem amb la farina i el llevat. Anem removent mentre que afegim la llet.

Preescalfem la gofrera. La untem amb 1 culleradeta d'oli de gira-sol i fem els gofres. Deixa que es refredin.

Posa una bola de gelat a cada cor. Tria els sabors que més t'agradin

Col·loca gofres farcits de gelat al congelador i deixa'ls reposar aproximadament 1 hora.

Trosseja la xocolata i fon-la al bany maria. Mulla els cors de gofre (aproximadament un terç) i empolsa amb encenalls de sucre, perles i mini núvols de sucre. Espera que la cobertura de xocolata es refredi un xic i… a gaudir!