Gofres Red Velvet

Gofres Red Velvet

Dificultat
  • 400 g nabius (art.0803)
  • 200 g de nata
  • 30 g sucre en pols
  • 1 culleradeta Extracte de vainilla
  • 4 boles Vainilla Bourbon (art.11070)
  • 150 g Farina de blat
  • 1 culleradeta Llevat en pols
  • 50 grams sucre
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • 2 Ous
  • 115 ml de llet
  • 1 culleradeta Extracte de vainilla
  • 1 culleradeta Pols de remolatxa
  • 1 cullerada Oli de gira-sol per a la gofrera

1. Descongela els nabius en un bol a temperatura ambient durant 2 hores.

2. Batem la nata amb el sucre en pols i l'extracte de vainilla fins que quedi ferma. Omplim una mànega pastissera amb filtre d'estrella i la guardem a la nevera.

3. Per als gofres, preescalfem la gofrera durant uns 5 minuts. Barregem la farina amb el llevat en pols. Afegim el sucre i el cacau en pols.

4. Batem els ous amb la llet i l'extracte de vainilla. Ho ajuntem amb la mescla anterior fins a formar una massa suau. Empolsa la remolatxa fins a aconseguir el to desitjat.

5. Untem amb una mica d'oli la gofrera i coem els gofres.

6. Afegim una cullerada de gelat a cada gofre i decorem amb nata. Decora amb nabius i ja ho tens llest! Pots posar-li mini núvols de sucre perquè et quedi d'escàndol!