Gratinat de pasta amb bròquil

Gratinat de pasta amb bròquil

ES1618
1618
Disponible
9,40 €

Unitats: 2

800 g (Preu per Kg 11.75 €)

Nutri score B

Tan fàcil com escalfar-la al forn o al microones i servir-la. Deliciosa pasta i bròquil amb una cremosa salsa de formatge Gouda amb pernil cuit fumat.

Descripció Tècnica:
Plat preparat constituït de poms de bròcoli i pasta precuita amb salsa de formatge picant i trossos de pernil cuit. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

pasta cuita 36,3% (aigua, sèmola de blat dur), llet sencera, aigua, florets de bròquil 12,4%, pernil cuit 5% (carn de porc 4,7%, sal nitrada (sal, conservant (nitrit de sodi)), maltodextrina, antioxidant (extractes de romaní), dextrosa, fum), nata 4,5%, formatge (formatge Edam 2,9% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), formatge Parmigiano Reggiano DOP 0,3% (llet, quall animal, sal)), midó de blat de moro modificat, conté oli de gira-sol i/o oli de colza, sal, farina de blat, sucre, espècies (levístic, nou moscada, pebre blanc, all, macís), midó de patata, verdures en pols (ceba, col blanca, pastanagues), herbes (julivert, romaní).

ousojaapi.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic580 kJ
Valor Energètic Kcal138 kcal
Greixos6 g
dels quals saturats2,4 g
Hidrats de carboni15,3 g
dels quals sucres1,6 g
Fibra alimentària1,4 g
Proteïnes5,1 g
Sal0,8 g
Forn
Microones

Al forn (1 safata): Escalfeu la pasta sense tapar a aprox. 200 ºC a la seva safata a la part central del forn preescalfat (forn d'aire a 180 ºC) aprox. 30-35 min.

Al microones (1 safata): Obriu la safata sense descongelar per la cantonada marcada aprox. 1 cm i escalfeu-la al microones a 600 W uns 13 min. Deixeu reposar el gratinat de pasta amb bròcoli durant uns 3 min perquè es distribueixi millor l'escalfor. Després traieu totalment la tapa.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix