No tens productes al teu carretó
Gratinat de patata a la tòfona
Unitats: 8
600 g (Preu per Kg 22.33 €)
La guarnició que esperaves. Petites i cremoses porcions de gratinat de patata amb nata i crema fresca, un toc de tòfona negra i empolsades amb formatge Mozzarella.
Petites porcions de gratinat de patates amb nata, nata fresca, amanit amb tòfones negres i empolvorades amb formatge. Ultracongelat.
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: //
patata fregida 48% (patata, oli de gira-sol), nata 25%, crema fresca 13%, Mozzarelladura 4%, midó de blat de moro modificat, tòfona negra 0,5%, mantega, sal, all, levístic.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 927 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 223 kcal |
| Greixos | 16.0 g |
| dels quals saturats | 9.8 g |
| Hidrats de carboni | 14.0 g |
| dels quals sucres | 1.6 g |
| Fibra alimentària | 1.3 g |
| Proteïnes | 4.4 g |
| Sal | 1.2 g |
Mida de la porció: 4 unitat/s
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 20-25 min (forn convencional aprox. 20-25 min)
Mida de la porció: 8 unitat/s
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 24-29 min (forn convencional aprox. 24-29 min)
El producte no conté: