Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

ES2179
2179
Disponible
14,80 €

Unitats: 4

360 g (Preu per Kg 41.11 €)

Nutri score B
certificazionearticolo2.jpg

Salmó noruec amb cruixent arrebossat de pa ratllat, farina i espècies suaus com pebre o romaní que li donen un toc original. Perfecte tant per als grans com per als petits.

Descripció Tècnica:

 

Hamburguesa de salmó noruec, empanada, precuida. Ultracongelat.

pràcticament sense espines*

* A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost*, Wingepark 27D, 3110 Rotselaar / België/Belgique


 

Icono de Validado por la comunidad

 

Conservar a congelador *** a -18°C 

salmó 74%, olis vegetals (gira-sol, colza), pa ratllat (farina de blat, llevat, oli de colza, dextrosa, mido de patata, sal), farina de blat, mido modificat de blat, extractes d'espècies (extracte de ceba, extracte de pebre), sal, xarop de glucosa, dextrosa, gluten de blat, sèrum lacti dolç en pols, julivert 0,1%, extractes d'herbes (extracte de romaní, extracte de te), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), acidulants (àcid citric), espessidors (goma xantana).

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1003 kJ902 kJ-
Valor Energètic Kcal240 kcal216 kcal11
Greixos12.8 g11.5 g17
dels quals saturats1.7 g1.6 g8
Hidrats de carboni15.0 g13.5 g5
dels quals sucres2.4 g2.2 g2
Fibra alimentària1.4 g1.2 g-
Proteïnes15.5 g14.0 g28
Sal0.96 g0.86 g14
Paella
Forn
Fregidora

Al forn ( 2 - 4 Unitats): Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 220ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 14 min (forn convencional aprox. 14 min)

A la fregidora d'aire (2 unitats): Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella

A la fregidora (2 unitats): Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 7 min i deixeu escorrer sobre paper absorbent.

A la paella ( 2 - 4 unitats): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt remenant sovint durant aprox. 14 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent

Nom científicSalmó salar
Criat a: Noruega

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis