No tens productes al teu carretó
Unitats: 4
360 g (Preu per Kg 41.11 €)
Salmó noruec amb cruixent arrebossat de pa ratllat, farina i espècies suaus com pebre o romaní que li donen un toc original. Perfecte tant per als grans com per als petits.
Descripcion Tecnica:
Hamburguesa de salmon noruego, empanada, precocida. Ultracongelado.
practicamente sin espinas*
* Debido a la naturaleza del producto, es posible la presencia excepcional de espinas, gracias por su comprension.
Distribuidor:
www.bofrost.com
bofrost*, Wingepark 27D, 3110 Rotselaar / België/Belgique
Conservar en congelador *** a -18°C
salmon74%, olis vegetals (gira-sol, colza), pa ratllat (farina denblat, llevat, oli de colza, dextrosa, mido de patata, sal), farina denblat, mido modificat denblat, extractes d'espe;cies (extracte de ceba, extracte de pebre), sal, xarop de glucosa, dextrosa,nglutenndenblat, se;rumnlactindolç en pols, julivert 0,1%, extractes d'herbes (extracte de romani, extracte de te), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), acidulants (a;cid citric), espessidors (goma xantana).
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 1003 kJ | 902 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 240 kcal | 216 kcal | 11 |
Greixos | 12.8 g | 11.5 g | 17 |
dels quals saturats | 1.7 g | 1.6 g | 8 |
Hidrats de carboni | 15.0 g | 13.5 g | 5 |
dels quals sucres | 2.4 g | 2.2 g | 2 |
Fibra alimentària | 1.4 g | 1.2 g | - |
Proteïnes | 15.5 g | 14.0 g | 28 |
Sal | 0.96 g | 0.86 g | 14 |
Instruccions de preparacio al forn: Preescalfeu a 200dC (forn convencional 220dC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 14 min (forn convencional aprox. 14 min)
Instruccions de preparacio a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 14 min.
Instruccions de preparacio a la fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 7 min i deixeu escorrer sobre paper absorbent.
Instruccions de preparacio a la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt remenant sovint durant aprox. 14 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent
Nombre científico: Salmo salar
Criado en: Noruega
El producte no conté: