Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

ES2179
2179
Disponible
14,80 €

Unitats: 4

360 g (Preu per Kg 41.11 €)

Nutri score B
certificazionearticolo2.jpg

Salmó noruec amb cruixent arrebossat de pa ratllat, farina i espècies suaus com pebre o romaní que li donen un toc original. Perfecte tant per als grans com per als petits.

Descripcion Tecnica:

Hamburguesa de salmon noruego, empanada, precocida. Ultracongelado.

practicamente sin espinas*

* Debido a la naturaleza del producto, es posible la presencia excepcional de espinas, gracias por su comprension.

Distribuidor:
www.bofrost.com

bofrost*, Wingepark 27D, 3110 Rotselaar / België/Belgique

Conservar en congelador *** a -18°C 

salmon74%, olis vegetals (gira-sol, colza), pa ratllat (farina denblat, llevat, oli de colza, dextrosa, mido de patata, sal), farina denblat, mido modificat denblat, extractes d'espe;cies (extracte de ceba, extracte de pebre), sal, xarop de glucosa, dextrosa,nglutenndenblat, se;rumnlactindolç en pols, julivert 0,1%, extractes d'herbes (extracte de romani, extracte de te), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), acidulants (a;cid citric), espessidors (goma xantana).

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1003 kJ902 kJ-
Valor Energètic Kcal240 kcal216 kcal11
Greixos12.8 g11.5 g17
dels quals saturats1.7 g1.6 g8
Hidrats de carboni15.0 g13.5 g5
dels quals sucres2.4 g2.2 g2
Fibra alimentària1.4 g1.2 g-
Proteïnes15.5 g14.0 g28
Sal0.96 g0.86 g14
Paella
Forn
Fregidora

Instruccions de preparacio al forn: Preescalfeu a 200dC (forn convencional 220dC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 14 min (forn convencional aprox. 14 min)

Instruccions de preparacio a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 14 min.

Instruccions de preparacio a la fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 7 min i deixeu escorrer sobre paper absorbent.

Instruccions de preparacio a la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt remenant sovint durant aprox. 14 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent

Nombre científicoSalmo salar
Criado en: Noruega

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis