Amanida de florets amb carabassó a la planxa

Amanida de florets amb carabassó a la planxa

Dificultat

Productes relacionats

1000 g (Preu per Kg 8.27 €)

1000 g (Preu per Kg 8.27 €)

8,27 €

Cod. 0705

Una completa amanida que omplirà de sabor i color la teva taula!
  • 300 g de Trio de florets (art.0705)
  • 125 g de carabassó (art.8691)
  • 1 cullerada oliï d'oliva
  • 1 peça ceba vermella
  • 80 g Espinacs tendres
  • 50 g Dates toves
  • 6 cullerades Nous d'anacard
  • 6 peces Formatge crema de cabra
  • 1 cullerada Mostassa mig picant
  • 1 cullerada mel
  • 1 cullerada vinagre de vi blanc
  • 5 cullerades oliï d'oliva
  • 2 cucharaditas de cebollí (art.11013)

Posa a bullir aigua lleugerament salada en una casserola. Saca el Trio de florets del congelador, agrega'l congelat a l'aigua bullent i cuina'l durant aproximadament 6 minuts a foc mitjà. Retira els florets de l'aigua amb una escumadora i esbandeix immediatament en un recipient amb aigua gelada.
Escalfar la planxa. Saca el carabassó bofrost * del congelador i ruixa'l amb oli d'oliva. Fes els carabassons a la planxa durant uns 4 minuts per tots dos costats. Condimenta amb sal i pebre.
Per a l'amanida, pela la ceba i tallar-la en cèrcols fins. Lava els espinacs tendres i asseca-les. Torra lleugerament els anacards en una paella sense oli.
Per a l'adreç, barreja mostassa, mel, vinagre de vi blanc, oli d'oliva, sal i pebre. Saca el cebollí del congelador i barreja'l amb l'adreç mentre estan congelades.
Per a servir, col·loca els florets de cabdell i el carabassó a la planxa amb la resta dels ingredients per a l'amanida en plats. Unta 3 peces de formatge de cabra sobre l'amanida i cobreix amb l'adreç.