Mongetes al parmesà amb pollastre i skyr d¿all

Mongetes al parmesà amb pollastre i skyr d¿all

Dificultat
Temps de preparació: 45 min
¡Da un toque diferente a tus filetes de pollo!
  • 1000 g Mongetes rodones trossejades (art. 8721)
  • 200 g Skyr
  • 1 culleradeta d’All picat (art. 8771)
  • 1 cullerada de salsa Worcester
  • 80 g parmesà ratllat
  • 1 pessic de sal i de pebre
  • 12 Filetets de pollastre rostits (art. 1300)

Posa a bullir una mica d’aigua amb sal en una olla gran i escalda les mongetes. A continuació, refreda les mongetes amb aigua gelada.
Preescalfa el forn a 180 °C.
Barreja el Skyr en un bol amb l’all picat, la salsa Worcester i un polsim de sal i pebre. Col·loca les mongetes sobre una safata coberta amb paper de forn i empolsa el parmesà pel damunt. Enforna durant 20 minuts.
Prepara els filetets de pollastre en broquetes i col·loca-les també sobre una safata coberta amb paper vegetal i enforna durant 15 minuts.