Trio de pizzes clàssic

Trio de pizzes clàssic

ES8233
8233
Disponible
16,60 €

Unitats: 3

1045 g (Preu per Kg 15.89 €)

Nutri score C

Clàssic assortiment d'auntèntiques pizzes italianes que no poden faltar a casa: Pizza Pernil, Pizza 4 Formatges, Pizza Tonyina.

Descripció Tècnica:
1 pizza de 4 formatges (355 g) - 1 pizza de tonyina i ceba (385 g) - 1 pizza de pernil (316 g). Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.comnbofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420nVillafrancande Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

(massa 42% (farina de blat, aigua, oli d'oliva, sal, dextrosa, farina de blat maltada*, llevat), Mozzarella 21% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), salsa 18% (polpa de tomàquet 17%, oli d'oliva, sal, dextrosa, orenga), formatge Emmental 10% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), formatge blau 4% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, Penicillium roqueforti), formatge dur 1% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), preparat de formatges 1% (aigua, olis vegetals (oli de palma, oli de gira-sol), formatge Gorgonzola (llet pasteuritzada, sal, quall animal, ferments làctics, Penicillium (bolets)), proteïnes de la llet, sal, àcid cítric, julivert)), pizza de pernil (massa 46% (farina de blat, aigua, oli d'oliva, sal, farina de blat maltada, dextrosa, llevat), salsa 20% (polpa de tomàquet, tomàquet semiconcentrat, aigua, sal), Mozzarella 19% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), pernil cuit 14,2% (carn de porc, sal, dextrosa, sucre, espècies (pebre negre, clau, canyella, nou moscada), ascorbat de sodi, extractes de romaní, nitrit de sodi)), pizza de tonyina (massa 38% (farina de blat, aigua, oli d'oliva, sal, farina de blat maltada, dextrosa, llevat), Mozzarella 18,4% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), salsa 18% (polpa de tomàquet, aigua, sal), bonítol ratllat en oli 14% (bonítol ratllat, oli de gira-sol, sal), salsa de tàperes 6% (bonítol ratllat en oli (bonítol ratllat, oli de gira-sol, sal), nata prima, tàperes, sal, ceba en pols, all en pols), ceba vermella 5%).
Pizza tonyina i ceba: massa 38% (farina de blat, aigua, oli d'oliva, sal, dextrosa, farina de malt de blat, llevat), formatge mozzarella 18% (llet, sal, quall, ferments la;ctics), salsa de toma;quet 18% (concentrat de toma;quet, aigua, sal), tonyina 14% (tonyina, oli de gira-sol, sal), salsa de tonyina 6% (tonyina (tonyina, oli de gira-sol, sal), nata, ta;peres, sal, ceba, all), ceba vermella 5%.

Pizza de pernil: massa 46% (farina de blat, aigua, oli d'oliva, sal, dextrosa, farina de malt de blat, llevat), salsa de toma;quet 20% (concentrat de toma;quet, aigua, sal), formatge mozzarella 19% (llet, sal, quall, ferments la;ctics), pernil cuit (carn de pernil de porc, sal, sucre, espe;cies (pebre negre, clau, canyella, nou moscada), antioxidant (a;cid ascòrbic), extractes de romani, conservant (nitrit de sodi)).

mol·luscs, crustacis, peix, soia, mostassa, ou.

Nutri score C
Pizza Atún & Cebollaper 100g
Valor Energètic829 kJ
Valor Energètic Kcal197 kcal
Greixos7,2 g
dels quals saturats3,1 g
Hidrats de carboni21,0 g
dels quals sucres4,5 g
Fibra alimentària1,8 g
Proteïnes12,0 g
Sal1,1 g
Pizza 4 Quesosper 100g
Valor Energètic1082 kJ
Valor Energètic Kcal258 kcal
Greixos11,0 g
dels quals saturats5,9 g
Hidrats de carboni28,0 g
dels quals sucres1,9 g
Fibra alimentària1,2 g
Proteïnes13,0 g
Sal1,4 g
Pizza Prosciuttoper 100g
Valor Energètic932 kJ
Valor Energètic Kcal222 kcal
Greixos7,3 g
Hidrats de carboni30,0 g
dels quals sucres1,9 g
Fibra alimentària1,2 g
Proteïnes11,0 g
Sal1,8 g
Forn
Paella

Al forn: Escalfeu el forn a 200ºC (forn d'aire a 180ºC). Retireu l'embolcall de la pizza i poseu-la sobre la reixeta a una altura mitjana durant 16 min. Si es deixa descongelar la pizza 10 min a temperatura ambient, poseu-la al forn durant 12 min.

A la paella: Deixeu descongelar la pizza al seu embolcall aprox. 10 min. Preescalfeu una paella prou ampla i amb tapa de vidre. A continuació retireu l'embolcall i poseu-hi la pizza a escalfar durant aprox. 15 min.

Elaborat a Itàlia.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou