Jalapeños amb camembert empanat i vinagreta de nabius

Jalapeños amb camembert empanat i vinagreta de nabius

Dificultat
Temps de preparació: 50 min

Productes relacionats

El contrast perfecte: jalapeños i camembert gourmet.
  • 4 uni. de jalapeños (art.19210)
  • 100 g de farina
  • 1 ou
  • 100 g de pa ratllat
  • 50 g amanida de brots tendres
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 2 culleradeta de mel
  • 4 cullerades de vinagre de vi negre
  • 1 polsim de sal
  • 8 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 u. de camembert arrebossat (art. 1271)
  • 200 g nabius (art. 10852)
  • 600 g col llombarda
  • 2 cullerades de mescla de llavors al gust
  1. Prepara els jalapeños seguint el mètode de preparació que prefereixis i talla a quarts.
  2. Neteja l'amanida en aigua freda i després centrifuga.
  3. Fes una vinagreta amb la mostassa, mel, nabius, vinagre, sal i oli d’oliva.
  4. Prepara el camembert al forn.
  5. Escalfa la col llombarda a foc mitjà i cuina fins que estigui cremosa.
  6. Estén la col llombarda en els plats, col·loca-hi els trossos de jalapeños i el formatge Camembert tallat en dos. Decora amb l'amanida, aboca la vinagreta per damunt i distribueix-hi les llavors.