Camembert arrebossat

Camembert arrebossat

ES1271
1271
Disponible
12,40 €

Unitats: 6

525 g (Preu per Kg 23.62 €)

Nutri score E

Receptes combinades

Formatge Camembert arrebossat preenfornat, deliciós per a assaborir-lo amb una típica salsa de nabius silvestres. 450 g i (3 x 25 g salsa de nabius).

Descripció Tècnica:

Elaborat a partir de formatge camembert, 45% de matèria grassa, arrebossat, preenfornat, acompanyat de nabius silvestres. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.
formatge Camembert 66% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), arrebossat 34% (farina de blat, oli de gira-sol, sal, llevat, espècia (pebre vermell)).

nabiu vermell silvestre 51%, sucre, aigua, gelificant (pectines), acidulant (àcid cítric).
Nutri score E
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1340 kJ
Valor Energètic Kcal322 kcal
Greixos21.5 g
dels quals saturats10.4 g
Hidrats de carboni15.3 g
dels quals sucres0.9 g
Fibra alimentària1.5 g
Proteïnes16 g
Sal1.5 g

*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).

Quantitat de porcions per unitat de venda: 6

Horno
Sartén
Freidora

Mida de la porció: 4 unitat/s

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 16 min (forn convencional aprox. 16 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

Mida de la porció: 4 unitat/s

Instruccions de preparació a la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 9 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.

Mida de la porció: 2 unitat/s

Instruccions de preparació a la fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 5 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.

Mida de la porció: 2-4 unitat/s

Instruccions de preparació a la graella: Rostiu el producte ultracongelat a la vora de les brases durant aprox. 14 min remenant sovint.

Consell: Els temps de preparació poden variar segons la potència de les brases i el tipus de graella.

Mida de la porció: 1 unitat/s

Instruccions per a la descongelació: Descongeleu la preparació de la salsa aprox. min en un recipient tancat.

30 min.

Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!;Nota important: Un cop preparat, conserveu a la nevera (4°C) i consumiu en les 24 hores següents.

Consell: Si canvien les quantitats i la potència de l'equip, variarà el temps de preparació.

El producte no conté:

  • Ou
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Crustacis
  • Mollusc
  • Peix
  • cacauets
  • Fruits de closca
  • tramussos
  • Soia