No tens productes al teu carretó
3 u. de patates allioli (art. 00694)
1 u. de piadina 4 formatges (art. 8113)
2 u. de broquetes de pollastre (art.1307)
2 u. de camembert empanat (art. 1271)
100 g. de brandada de bacallà (art. 08625)
1 u. de baguette d'all (art. 8267)
El dia abans de l'elaboració descongelem la brandada
Mentre elabores la recepta treu la salsa agredolça de les broquetes i la melmelada del camembert empanat.
L'ordre d'elaboració de les tapes és el que apareix al vídeo perquè nomès us deixeu guiar i els 5 els podreu emplatar en cinc minuts.
A la fregidora d'aire amb paper adequat fiquem les patates allioli a 200 graus durant 15 minuts.
Mestrestant, en una paella poseu la piadina durant 10 minuts a foc mitjà donant-li la volta a meitat de temps.
En una altra paella poseu les broquetes de pollastre durant 8 minuts voltejant-les al cap de 4 minuts.
A la fregidora d'oli col.loca dos camemberts a 180 graus durant 5 minuts.
En una taula talla 3 rodanxes de la baguette de pa d'all i unta-li la brandada descongelada, fica-la a la fregidora d'aire al costat de les patates allioli i termína-les de fer juntes durant 5 minuts a 200 graus.
D'aquesta manera, totes les tapes acabaran al mateix temps i podràs servir totes calentes, ¡a gaudir!