El contrast perfecte: jalapeños i camembert gourmet.
4 uni. de jalapeños (art.19210)
100 g de farina
1 ou
100 g de pa ratllat
50 g amanida de brots tendres
1 culleradeta de mostassa
2 culleradeta de mel
4 cullerades de vinagre de vi negre
1 polsim de sal
8 cullerades d’oli d’oliva
2 u. de camembert arrebossat (art. 1271)
200 g nabius (art. 10852)
600 g col llombarda
2 cullerades de mescla de llavors al gust
Prepara els jalapeños seguint el mètode de preparació que prefereixis i talla a quarts.
Neteja l'amanida en aigua freda i després centrifuga.
Fes una vinagreta amb la mostassa, mel, nabius, vinagre, sal i oli d’oliva.
Prepara el camembert al forn.
Escalfa la col llombarda a foc mitjà i cuina fins que estigui cremosa.
Estén la col llombarda en els plats, col·loca-hi els trossos de jalapeños i el formatge Camembert tallat en dos. Decora amb l'amanida, aboca la vinagreta per damunt i distribueix-hi les llavors.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.