Lasanya de crêpes de salmó i gambes

Nou

Lasanya de crêpes de salmó i gambes

ES17240
17240
Disponible
18,95 €

1000 g (Preu per Kg 189.50 €)

Descobreix la nostra lasanya feta a base de làmines de crêpes farcides de beixamel, carbassó, salmó, gambes i salmó fumat. Elegància i sabor a cada mos. Que no falti a la teva taula!

Descripció tècnica

Capes de crêpe farcit de beixamel i salsa 33% amb carbassó, salmó, gambes i salmó fumat.

Distribuïdor

Distribuidor

bofrost*Italia Via Clauzetto 4 33078 San Vito al Tagliamento

Conservar en congelador *** a -18°C

salsa beixamel 52% (llet, oli de gira-sol, farina de blat tou, mantega, sal), creps 14,5% (farina de blat tou, aigua, ou, sal), carbassó 13%, salmó o salmó rosat del Pacífic 7,5%, gamba o llagostins 5,6%, salmó fumat 3,3% (salmó, sal, sucre, fum de fusta de faig), oli d'oliva, oli de gira-sol, ceba, sal, pebre negre, all.

Pot contenir: sojaapimostassasèsamtramussosmol·luscs.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic720 kJ
Valor Energètic Kcal172 kcal
Greixos9,0 g
dels quals saturats2,2 g
Hidrats de carboni15,7 g
dels quals sucres2,4 g
Fibra alimentària0,6 g
Proteïnes6,8 g
Sal0,78 g
Microondas
Horno

Instruccions de preparació al forn: "Preescalfeu a 200ºC (forn convencional a 200ºC).
Traieu la tapa, cobriu lleugerament el recipient congelat amb paper d'alumini sense tancar les vores i enforneu a la graella del mig durant aprox. 20 min (forn convencional 20 min). Després, retireu el paper d'alumini i acabeu de cuinar durant uns altres 30 min (forn convencional 50 min)."

Instruccions de preparació al microones: Escalfeu l'envàs ultracongelat sense tapa a 600 watts durant aprox. 27 min.

SALMÓ
Nom científicSalmo salar

El producte no conté:

  • Sulfits