No tens productes al teu carretó
Lasanya de crêpes de salmó i gambes
Nou
1000 g (Preu per Kg 189.50 €)
Descobreix la nostra lasanya feta a base de làmines de crêpes farcides de beixamel, carbassó, salmó, gambes i salmó fumat. Elegància i sabor a cada mos. Que no falti a la teva taula!
Descripció tècnica
Capes de crêpe farcit de beixamel i salsa 33% amb carbassó, salmó, gambes i salmó fumat.
Distribuïdor
Distribuidor
bofrost*Italia Via Clauzetto 4 33078 San Vito al Tagliamento
Conservar en congelador *** a -18°C
salsa beixamel 52% (llet, oli de gira-sol, farina de blat tou, mantega, sal), creps 14,5% (farina de blat tou, aigua, ou, sal), carbassó 13%, salmó o salmó rosat del Pacífic 7,5%, gamba o llagostins 5,6%, salmó fumat 3,3% (salmó, sal, sucre, fum de fusta de faig), oli d'oliva, oli de gira-sol, ceba, sal, pebre negre, all.
Pot contenir: soja, api, mostassa, sèsam, tramussos, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 720 kJ |
Valor Energètic Kcal | 172 kcal |
Greixos | 9,0 g |
dels quals saturats | 2,2 g |
Hidrats de carboni | 15,7 g |
dels quals sucres | 2,4 g |
Fibra alimentària | 0,6 g |
Proteïnes | 6,8 g |
Sal | 0,78 g |
Instruccions de preparació al forn: "Preescalfeu a 200ºC (forn convencional a 200ºC).
Traieu la tapa, cobriu lleugerament el recipient congelat amb paper d'alumini sense tancar les vores i enforneu a la graella del mig durant aprox. 20 min (forn convencional 20 min). Després, retireu el paper d'alumini i acabeu de cuinar durant uns altres 30 min (forn convencional 50 min)."
Instruccions de preparació al microones: Escalfeu l'envàs ultracongelat sense tapa a 600 watts durant aprox. 27 min.
SALMÓ
Nom científic: Salmo salar
El producte no conté: