No tens productes al teu carretó
Unitats: 1
600 g (Preu per Kg 16.58 €)
Elaborada a Itàlia amb pasta a l'ou precuinada i una delicada beixamel, tot farcida de tonyina amb oli d'oliva, tomàquet i pebrot vermell. Un plat contundent que pots preparar de forma còmoda i neta tant per dinar com per sopar.
bofrost S.A.U.,
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España
pasta d'ou precuita 27% (pasta d'ou 67% (farina de blat dur, ou 18,5%, aigua), aigua), salsa beixamel 25% (llet, aigua, farina de blat tendre, mantega, sal, nou moscada), tonyina en oli d'oliva 15% (tonyina d'aleta groga, oli d'oliva, sal), tomàquet triturat, polpa de tomàquet, aigua, pebrot vermell fregit, ceba, oli de gira-sol, farina d'arròs, vinagre de vi, sal, sucre, pebre, formatge Edam (llet, sal, ferments làctics, quall animal), formatge (llet, sal, quall animal).
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 666 kJ |
Valor Energètic Kcal | 159 kcal |
Greixos | 8,1 g |
dels quals saturats | 2,8 g |
Hidrats de carboni | 13,9 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Fibra alimentària | 0,9 g |
Proteïnes | 7,3 g |
Sal | 1,0 g |
Al forn (2 porcions = 600g): Retirar la tapa de l'envàs, enfornar el producte sense descongelar sobre la reixeta central del forn preescalfar a 200 °C i cuinar durant uns 40-45 minuts. (En forn convencional durant uns 55 minuts).
Al microones (2 porcions = 600g): Introduir el producte amb la tapa oberta 1 cm aprox. i escalfar a 600W durant uns 12 min. Deixar reposar un minut abans de consumir.
El producte no conté: